Kasvun yhteisö

Portfolio-yritysten esittelyt

Ali Omarin portfolioon sisältyy jo yli 30 innovatiivista kasvuyritystä.

Portfolio

Alvar Pet

Alvar Pet logo

Alvar Pet perustettiin halusta pienentää Alvarin ja muiden koirien hiilitassunjälkeä. Se tehdään tarjoamalla vastuullisia ratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle helppoja, koiralle tarvelähtöisiä ja korkealaatuisia – sekä ympäristölle vaikuttavia. Nollapäästönappulat, hukkapätkät, biohajoavat koirankakkapussit ja muut vastuulliset valinnat Alvarilta.

Portfolio

Buddy Healthcare

Buddy-Healthcare-logo

Buddy Healthcare ratkaisee sairaaloiden, klinikoiden ja potilaiden suurimmat ongelmat leikkauksissa: potilaiden hoitoon sitoutuminen, myöhäiset peruutukset ja poissaolot, hallinnollinen työ ja hoidon laatu.

Täydellinen digitaalinen alusta räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi, omilla logoillasi, väreilläsi ja yhteystiedoillasi. Potilaasi saavat automaattista tukea sovelluksen kautta, ja hoitohenkilökuntasi voi seurata potilaita ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan etänä.

Portfolio

Builderhead

Builderhead-logo
Portfolio: Builderhead

Uuden sukupolven rakentamisen hallintaa

Builderhead on moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa rakennuttajia ja pääurakoitsijoita viemään rakennushankkeet läpi onnistuneesti. Sen avulla lisäät tehokkuutta ja vähennät kustannuksia kaikenlaisissa rakennushankkeissa.

Portfolio

Claned

Claned-logo
Portfolio: Claned

Claned® on pilvipohjainen oppimisalusta, joka maksimoi oppimistulokset yhdistämällä tekoälyn, yhteistyöoppimisen ja maailmanluokan pedagogiikan. Autamme yksilöitä ja organisaatioita poistamaan digitaalisen oppimisen esteitä, parantamaan opiskelua ja oppimistuloksia. Reaaliaikainen analytiikka, intuitiiviset yhteistyöominaisuudet ja helppokäyttöisyys antavat sinun keskittyä olennaiseen – oppimiseen.

Portfolio

envelope

envelope logo

Envelopen enRetail-ohjelmisto pitää silmällä varastotasoja ja tuo nämä tiedot saatavillesi reaaliaikaisina hyllykatsauksina ja kehittyneinä raportteina. Koneoppimista käyttävä enRetail pystyy tarjoamaan täysin automatisoidun seurannan ja raportoinnin.

Portfolio

Exolyt

Exolyt logo

Täydellinen TikTok-analytiikkaratkaisu digimarkkinoijille, brändeille ja somevaikuttajille, jotka haluavat enemmän tietoja sekä tilastoja markkinointinsa suorituskyvystä. Exolyt on kaikki-yhdessä alusta, joka auttaa sinua menestymään markkinoinnissa, jota teet TikTokissa.

Portfolio

Feelingstream

Feelingstream-logo
Portfolio: Feelingstream

Feelingstream auttaa asiakaspalvelutiimiäsi tarjoamalla monikieliset puheesta tekstiksi -transkriptiot, toimittamalla reaaliaikaisia asiakastietoja ja automatisoimalla manuaalisia tehtäviä tehokkuuden, myynnin ja asiakaspalvelun laadun parantamiseksi.

Portfolio

Fiksu Ruoka

Fiksu Ruoka logo
Portfolio: Fiksu Ruoka

Fiksu Ruoka Oy pyrkii verkkokauppansa kautta vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman edullista ruokaa sekä käyttötavaraa. Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, jotka ostetaan suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta.

Portfolio

Fiksuvuokraus

Fiksuvuokraus logo
Portfolio: Fiksuvuokraus

Suomen #1 edistynein vuokrauspalvelu sekä vuokranantajille että asunnonhakijoille. Tutustu asuntoihin tai vuokraa omasi. Pidä esittely itse tai käytä näyttöedustajaamme – vuokravälittäjämme hoitaa kaiken muun! Jopa 5x edullisempi välityspalkkio.

Portfolio

FNA

FNA logo
Portfolio: FNA

FNA Platformin avulla rahoituslaitokset voivat kartoittaa ja seurata monimutkaisia rahoitusverkostoja sekä simuloida operatiivisia ja taloudellisia riskejä. Yli vuosikymmenen uraauurtava tutkimus talousgraafianalytiikan alalla on tehnyt yrityksestä alansa johtajan. FNA:n asiakkaita ovat maailman suurimmat keskuspankit, rahoitusmarkkinoiden infrastruktuurit ja rahoituslaitokset.

Portfolio

GoalProfit

GoalProfit logo

GoalProfit on SaaS-sovellusten kokoelma vähittäiskaupan tuotepäälliköille, hinnoitteluanalyytikoille ja markkinointi- ja myyntijohtajille. Se on tekoälyä käyttävä reaaliaikainen data-alusta, joka auttaa tekemään kriittisiä liiketoimintapäätöksiä.

Portfolio

GraphoGame

GraphoGame logo
Portfolio: GraphoGame

Maailmassa on 781 miljoonaa lukutaidotonta ihmistä, siis yksi viidestä. Lukutaidottomuus aiheuttaa sosiaalista ja taloudellista syrjäytymistä ja vaikeuttaa useimpia oppimisen muotoja. Lukihäiriö on maailman yleisin oppimishäiriö — 10% kaikista ihmisistä kärsii lukihäiriöstä. 74 % lukihäiriöisistä lapsista pysyy sellaisina aikuisikään asti, jos heitä ei diagnosoida viimeistään 8-vuotiaana. GraphoGame (Suomessa Ekapeli) on ainoa näyttöön perustuva lukutaitopeli maailmassa!

Portfolio

Green Planet Astronauts

Green Planet Astronauts logo
Portfolio: Green Planet Astronauts

Green Planet Astronauts

Meillä on tehtävä suoritettavana: Muuttaa maailma kasvispainotteisemmaksi kosmisen herkullisella ja terveellisellä kaurapohjaisella lasten avaruusruoalla.

Portfolio

Inscripta

Inscripta logo
Portfolio: Inscripta

Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät jopa 50% työtunneistaan rutiinityöhön. Suurin osa tuosta ajasta menee potilasmerkintöjen kirjaamiseen, mikä on pois potilaiden hoidosta. Inscripta Medical on moderni, kustannustehokas ja täysin eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen ratkaisu potilaskirjaustyön optimointiin, saneluun ja tallentamiseen. Ratkaisu koostuu sanelusovelluksesta, tekoälypohjaisesta puheentunnistuksesta sekä tekstinkäsittelyn työnkulun ja henkilöstön hallinnasta.

Portfolio

Loupedeck

Loupedeck logo
Portfolio: Loupedeck

Päästä luova voimasi valloilleen Loupedeckin avulla

Loupedeckin intuitiiviset valokuvien ja videoiden muokkauskonsolit poistavat esteet näkemyksen ja toteutuksen välillä. Nopeutta, tarkkuutta ja tehoa visionäärisille sisällöntuottajille ja live-streamaajille.

Portfolio

Lumoa

Lumoa logo

Lumoa on helsinkiläinen teknologia-startup, joka on perustettu vuonna 2016. Tarjoamme digitaalisen palvelun asiakaspalautteen keräämiseen ja analysointiin. Analytiikkamme hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista.

Portfolio

Meeshkan

Meeshkan logo
Portfolio: Meeshkan

Lopeta arvailu. Testaa sitä mikä on tärkeää. Julkaise luottavaisin mielin.

Luo käyttöliittymätestejä asiakkaidesi tuotantokäyttäytymisestä ja validoi objektiivisesti laatu ja käyttökokemus ennen muutosten julkaisemista tuotantoon.

Portfolio

Metroc

Metroc logo
Portfolio: Metroc

Metroc Sales Platformin avulla saat kaiken tarvittavan tiedon rakennuksista, rakennushankkeista ja yrityksistä, löydät uusia asiakkaita rakennusalalta, seuraat hankkeiden eri vaiheita ja huolehdit asiakassuhteistasi yhdellä, helppokäyttöisellä ratkaisulla.

Portfolio

Munchfam

Munchfam logo

Munchfam kehittää ravintoloille virtuaalisia brändejä, joiden avulla ne voivat luoda omat virtuaaliset food courtinsa. Munchfam kokoaa yhteen rakastettuja ruokatrendejä, keittiöitä ja tuotemerkkejä, tarjoten herkkuja jokaiseen makuun.

Portfolio

Mvision

Mvision logo
Portfolio: Mvision

MVision AI:n missiona on tuoda tekoäly syövän sädehoitoon ja röntgenkuvaukseen, jotta hoitoa ja sen suunnittelua voidaan tehostaa.

Portfolio

Mö Foods

Mö Foods logo
Portfolio: Mö Foods

MÖ Kaurameijeri | Kauravälipalat | Kaurajuomat

MÖ on kotimaisten kaurameijeristien lahja maailmalle. Valmistamme maidottomia jogurtteja ja muita vegaanisia meijerituotteita pientuotantona Lohtajalla.

Portfolio

New Nordic School

New Nordic School logo

Pohjoismaiset koulutuspalvelumme ovat saatavilla niin uusille kuin jo toiminnassa oleville kouluille ympäri maailmaa, ja ne kattavat kaikki koulun kehittämisen osa-alueet. Jokaista koulua tuetaan mm. itsearvioinneilla, innovaatioilla, strategisella kehityssuunnittelulla ja muulla yhteistyöllä. Palvelumme perustuvat parhaisiin suomalaisiin ja kansainvälisiin käytäntöihin.

Portfolio

Nursebuddy

NurseBuddy logo
Portfolio: NurseBuddy

Nursebuddy on monipuolinen kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmä. Nursebuddy Care Management -ohjelmiston avulla kotihoitoyritykset voivat hallita liiketoimintaansa helppokäyttöisen verkkoalustan ja mobiilisovelluksen avulla. Nursebuddy tarjoaa kotihoitoalan yrityksille työkalut aikataulutukseen, laskutukseen, hoitosuunnitelmiin ja raportointiin tehokkuuden parantamiseksi ja kustannusten alentamiseksi.

Portfolio

OGOship

OGOship logo
Portfolio: OGOship

OGOship on helppokäyttöinen ja edistyksellinen verkkokaupan varastointipalvelu. Nettivarasto-palvelussa ulkoistat tuotevarastosi Nettivaraston huolehdittavaksi. Näin sinun ei tarvitse investoida omaan varastoon ja henkilökuntaan, vaan voit keskittyä olennaiseen – myyntiä tuottavaan työhön.

Portfolio

On-Time

On-Time logo
Portfolio: On-Time

On-Time Research Solutions – Puhelurobotiikan edelläkävijä

On-Time -mobiiliviestintäalusta on jatkuvasti kehittyvä, monipuolinen ja helppokäyttöinen SaaS-ratkaisu, joka toimii kaikkikanavaisuuden periaatteella. Selkeän vision, vuosien kehitystyön ja yli viidenkymmenen eri käyttökohteen testaamisen myötä alustasta on kasvanut lyömätön työkalu kestävien ja kukoistavien asiakassuhteiden rakentamiseksi, asiakkuuden kaikissa eri vaiheissa.

Portfolio

Pizza Cartel

Pizza Cartel logo
Portfolio: Pizza Cartel

Nostimme pizzageimin tasoa! Pizza Cartelin perustajien intohimo hyvään pizzaan ja pienyrittäjien nostamiseen roihuaa isolla. Eikä kartelli jätä nälkäiseksi: jokaisen pizzan takana ovat huippureseptit, juureen leivottu pohja, huippulaatuisista tomaateista keitetty kastike ja kunnon täytteet. Vaikka matka on vasta alussa, Pizza Cartelin saagasta löytyy jo huippuasiakkaita, mahtavia paikallisia pizzabosseja, ja valtava määrä tirisevän kuumia priimalättyjä.

Portfolio

Plain Complex

Plain Complex logo
Portfolio: Plain Complex

Terveydenhuollon vaativien kolmivuorosuunnitelmien tekeminen on haaste, johon Vuorox vastaa täydellisesti. Älykästä tekoälyä hyödyntävä työvuorosuunnitteluohjelmisto ottaa huomioon lainsäädännön ja organisaation tarpeet ja ennen kaikkea työntekijöiden toiveet.

Mitä haastavampi työvuorosuunnitelma on kysymyksessä, sitä suuremmat hyödyt Vuorox pystyy tarjoamaan. SaaS-palveluna se on helposti ja nopeasti otettavissa pienenkin yksikön käyttöön.

Portfolio

QuietOn

QuietOn logo
Portfolio: QuietOn

Erittäin pienet ja mukavat QuietOn vastamelu-korvatulpat takaavat hyvän unen. Estämällä kuorsaavan kumppanin, ulkona jyrisevän liikenteen tai naapurin jatkojuhlien öiset äänet, QuietOn 3 Active Noise Canceling -korvanapit vähentävät meluisan ympäristön aiheuttamaa stressiä, auttavat nukahtamaan ja varmistavat levollisen yöunen.

Portfolio

React & Share

React & Share logo

React & Share on asiakkaidesi ääni markkinoiden ylivoimaisimman palautetyökalun kautta. Anna digitaalisen yleisösi puhua sinulle. React & Share tekee helpoksi kerätä palautetta ja mitata verkkosivustosi sisältöjen vaikutusta. Välitön, reaktiivinen palaute ja oivaltavat raportit kertovat tarkalleen, mitä käyttäjät tarvitsevat verkkosivustosi sisällöltä.

Portfolio

Rentle

Rentle logo
Portfolio: Rentle

Rentle tarjoaa kaiken, mitä tarvitset vuokrausyrityksesi hoitamiseen yhdellä työkalulla. Vuokraan sisältyy verkkokauppa ja maksupääte myymälääsi varten ilman kiinteitä kuluja. Maksupääte on integroitu digitaalisiin vuokrasopimuksiisi, jotta kaikki pysyy ajan tasalla. Rentlen tehokkaat digitaaliset vuokrasopimukset toimivat kaikilla kanavillasi: verkossa, myymälässä ja jopa puhelinvarauksissa.

Portfolio

Screenful

Screenful logo
Portfolio: Screenful

Screenful on helpoin tapa visualisoida ja jakaa projektisi edistymistä jo käytössä olevien järjestelmiesi tietojen avulla. Screenfulin dashboardit auttavat yrityksiä seuraamaan ja optimoimaan toimintaansa.

Portfolio

SkillGrower

SkillGrower logo
Portfolio: Skillgrower

SkillGrower on suomalaisten opettajien kehittämä hauskempi tapa opiskella matematiikkaa. SkillGrowerilla tehdään moninkertainen määrä tehtäviä muihin ratkaisuihin verrattuna sen tehokkuuden ja motivoivan harjoittelun vuoksi. Harjoittele päässälaskua, kertaa kokeeseen tai käytä opiskelun tukena. SkillGrower sisältää kaikki koulussa opetettavat sisällöt.

Portfolio

Stealth Black

Stealth Black logo

Kiinteistöalan myynnin kehittämiseen tähtäävän Stealth Black Oy:n tuote on puhelimessa toimiva myyntisovellus, Zefram, joka etsii markkinoilta äärimmäisen hyviä kohtaantoja kysynnän ja tarjonnan välillä.

Portfolio

Sweetspotter

Sweetspotter logo

Sweetspotter on älykäs, pilvipohjainen rekrytointialusta. Sen älykkäät algoritmit yhdistävät IT-ammattilaiset, yritykset ja työpaikat.

Portfolio

Vibemetrics

Vibemetrics logo
Portfolio: Vibemetrics

Vibemetrics – työkaluja paremman työelämän puolesta

Fiilismittari on digitaalinen palvelu ihmisten osallistamiseen ja kuunteluun. Palvelu tunnistaa liiketoimintaan ja työhyvinvointiin liittyvät kriittiset tekijät reaaliajassa tiimi-, yksikkö- ja organisaatiotasolla. Nopeasti toteutettavan, yksinkertaisen ja väitteisiin perustuvan arvodialogin avulla osallistat henkilöstön miettimään arvoja ja niiden toteutumista arjen työssä.

Portfolio

Witview

Witview logo
Portfolio: Witview

WITVIEW etsii automaattisesti kuluttajien arvosteluja ja asiantuntijoiden arvioita tuotteista kaikkialta Internetistä, ja näyttää kootut tiedot asiakkaille suoraan verkkokaupassasi.

Portfolio

Woodly

Woodly logo
Portfolio: Woodly

Woodly Ltd on puupohjaisen muovin maailmanlaajuinen edelläkävijä. Woodly® on täysin uudenlainen puupohjainen ja hiilineutraali materiaali, jota voidaan valmistaa massatuotantona ja käyttää korvaamaan perinteiset fossiilipohjaiset muovit monenlaisissa käyttökohteissa.

Exits

Exit

Fiksuvesi

Fiksuvesi logo

Envera Oy:n osake-enemmistö myytiin norjalaistaustaiselle sijoitusyhtiölle Norvestorille helmikuussa 2021.

Envera Oy – Fiksuvesi™ säästää rahaa ja hermoja! Fiksuvesi™ -etäseurantapalvelun avulla isännöitsijä säästää aikaa ja taloyhtiö rahaa. Vesivuodot saadaan nopeasti kiinni.
Fiksuveden avulla minimoit kiinteistöjesi vedenkulutuksen heikentämättä käyttömukavuutta. Suojelet myös ympäristöä, kun luot kestävän strategian vesitehokkuudelle.

Exit

Jolie

Jolie logo

Jolie Natura myytiin Oy Transmeri Ab:lle joulukuussa 2018.

Jolie on ylellisen luonnonkosmetiikan ja kauneuden edelläkävijä, jonka valikoimaan kuuluvat parhaimmat meikit sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet.
Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Exit

Perfect Dashboard

Perfect Dashboard logo

Perfect Dashboard myi tärkeimmät liiketoimintonsa WP Enginelle (WordPress Digital Experience Platformille) elokuussa 2019.

Perfect Dashboard tarjoaa tekoälyyn perustuvan alustan, joka hyödyntää big dataa yhdistääkseen kasvuyritykset näiden tarvitsemiin pre-integroituihin SaaS-tuotteisiin käyttämällä räätälöityjä ja personoituja tuotesuosituksia.