Alin portfolioon?

Hae rahoitusta

Millaisiin yrityksiin Ali sijoittaa?

Hae rahoitusta - Toimiala
Toimiala

Eniten tukea ja osaamista Alilla on annettavana B2B SaaS yrityksille, mutta hän tekee sijoituksia myös tämän alan ulkopuolelle, erityisesti kestävän kehityksen teemalla.

Hae rahoitusta - Tiimi
Tiimi

Ali toivoo että yksittäisen founderin sijasta yrityksellä on vähintään kahden hengen tiimi, jolla on oman toimialansa vahvaa tuntemusta jo ennestään.

Hae rahoitusta - Tuote
Tuote

Lähtöoletuksena on, että teillä on tuotteestanne tai palvelustanne vähintään raakaversio (MVP). Ali on toki valmis sietämään prototyypin ongelmia.

Hae rahoitusta - Liikevaihto
Liikevaihto

Pystytte jo osoittamaan, että tuotteellenne löytyy kiinnostusta - olette toteuttaneet vähintään pilotin ja hankkineet ensimmäiset maksavat asiakkaanne.

Hae rahoitusta - Yritys
Yritys

Hakuvaiheessa ei ole välttämätöntä, että yritys on virallisesti perustettu. Ali voi auttaa siinäkin.

Hae rahoitusta - Vaihe
Vaihe

Ali on kiinnostunut sijoittamaan lähinnä varhaisen vaiheen yrityksiin (pre-seed ja seed).

Hae rahoitusta - Rahoitusmäärä
Rahoitusmäärä

Pääsääntöisesti Alin sijoittamat summat ovat välillä 20k - 100k. Poikkeukset ovat mahdollisia.

Hae rahoitusta - Omistus
Omistus

Ali edellyttää, että rahoitusta hakiessa founderit omistavat yrityksestä yli 80 %.

Miksi hakisit rahoitusta Alilta?

Enkelisijoittaja Ali Omarin kokemus ja asiantuntemus, nopea perehtyminen ja rahoituspäätökset, sitoutuneisuus, tavoitettavuus, sparraustaidot, kanssasijoittajat ja muut yhteistyöverkostot ovat vain muutamia syitä hakea rahoitusta juuri Alilta.

Rahoituksen lisäksi yrityksesi saa konkreettista apua ja työkaluja kehittymiseen, kasvuun ja menestymiseen. Lue Alin tarjoamasta tuesta, verkostoista ja eduista tarkemmin!

OGOshipin Timo Toivonen suosittelee Alia

Timo Toivonen
CEO & Founder
OGOship

”Ali haluaa todella panostaa sijoitukseensa ja hän onkin ollut yksi OgoShipin aktiivisimmista sijoittajista. Alilla on paljon ideoita ja ajatuksia, joten sparrauskeskusteluissa kannattaa keskittyä yksittäisiin aiheisiin. Sparrailu on ollut kaikin puolin hyödyllistä. Ali osaa haastaa, pitää siis olla varautunut haastettavaksi. On monenlaisia asioita, joissa Ali pystyy auttamaan ja haluaa auttaa.”

Alvar Petin Ilari Haataja suosittelee Alia

Ilari Haataja
CEO & Founder
Alvar Pet

”Ali on poikkeuksellinen sijoittaja sen suhteen, miten valmis hän on antamaan portfolio-yrityksille aikaansa ja neuvojaan aina kun niitä kaivataan. Sparraajana Ali on hyvin rehellinen, puhuu asioista suoraan ja pyrkii puskemaan yritystä seuraavalle tasolle. Alin kokemus yrittäjänä ja startupien parissa näkyy mm. siinä, miten hän pystyy peilaamaan asioita ja löytämään ratkaisuja muista yrityksistä.”

Hae rahoitusta - lähetä Alille Investor deckisi